Засичане на хора с IP камера

В някои модели IP камери за видеонаблюдение все още се използва технология за засичане на движение, базирана на базов софтуерен анализ на изображението. Тези камери засичат абсолютно всякакви движения на различни обекти и предмети. При тях дори настройката на чувствителността на сензора за движение не елиминира напълно фалшивите известия при засичането на движение. Всеки, който се е сблъсквал с подобен проблем, знае, че това е доста досаден недостатък на охранителната камера.

AI Human Detection – IP Камери за Видеонаблюдение с изкуствен интелект, засичане само на хора и лицево разпознаване

Засичане на движение само на хора с IP Камера за Видеонаблюдение

Камера-БГ представя на Вашето внимание новата, интелигентна технология за разпознаване на хора, базирана на технологията за разпознаване на изображения AI Human Detection.
Тази технология може да открива само човешка дейност, като елиминира „фалшивите аларми“, задействани от летящи насекоми, движещи се домашни любимци или други предмети, и изпраща известие до вашето устройство (телефон, компютър, NVR), когато е открита потенциална опасност. Налична е и функция за видео запис, само при засечено движение.

Камера-БГ предлага голям избор от IP камери за видеонаблюдение на топ цени, които използват AI Human Detection функция за засичане на движение:

Тези Камери за Наблюдение ще Ви известяват само при реални движения на хора. Използва се и функция за запис на SD карта при засечено движение. Няма да преглеждате с часове постоянните записи или записите от фалшиви известия.