Камери за видеонаблюдение с безжична Wi-Fi свързаност – 802.11b/g/n, 2.4G, 150Mbps, 30-60m.

Показване на 20 резултата

 • 115.00 лв.
  ПРЕПОРЪЧАН ПРОДУКТ

  Охранителна IP камера 2MP, FullHD 1080P, метална, аудио, WiFi безжична връзка, micro SD слот за карта с памет. Камерата не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се изключително лесно – както през мобилното приложение, така и през WEB интерфейса или CMS софтуера за компютър/лаптоп. Подходяща е за външен или вътрешен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открити площи, паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство. Има слот за Micro SD карта до 64GB, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Достъпа до micro SD слота е през специален отвор (камерата не се отваря). Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Камерата може да работи и без Интернет. Видеоизображението е с високо качество, чиста картина и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2MP. Има двупосочно аудио – вградени микрофон и говорител. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 75.00 лв.
  ПРЕПОРЪЧАН ПРОДУКТ

  Охранителна камера за видеонаблюдение, IP камера – безжична, със слот за micro SD карта. Не се нуждае от допълнителни устройства (NVR или др.) за да охранява! Настройва се лесно през мобилното приложение – след секунди е готова за употреба. Подходяща е за външен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открит паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство. Слот за micro SD карта: поддържа карти с памет до 64GB – за постоянни видео записи до 20-30 дена, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет и домашната мрежа може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Поддържа т.нар. точка за достъп (AP – Access Point) – за директна връзка със смартфона/таблета. Камерата може да работи и без Интернет. Видеоизображението е с високо качество, чиста картина и наситени цветове – HD 1280*720P 1MP. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 138.00 лв.

  Охранителна IP камера, с безжична връзка, двупосочно аудио и слот за карта с памет. Камерата не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се изключително лесно – както през мобилното приложение, така и през WEB интерфейса или CMS софтуера за компютър/лаптоп. Подходяща е за външен или вътрешен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открити площи, паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство. Има слот за Micro SD карта до 128GB, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Достъпа до micro SD слота е през специален отвор (камерата не се отваря). Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Камерата може да работи и без Интернет. Видеоизображението е перфектно, с максимално качество, чиста картина и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2MP. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа 2 нощни режима – чернобял (с IR LED) и цветен (с white light LED). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • Изчерпано!
  96.00 лв.

  Охранителна камера за видеонаблюдение. Не се нуждае от NVR, DVR или други, допълнителни устройства. Бързо, лесно и удобно наблюдение от всяка точка на света – през мобилно устройство (смартфон/таблет). Настройката през мобилното приложение е лесна и бърза, благодарение на подробните инструкции на български език, в комплекта. Може да се свързва и към обикновен компютър или лаптоп. Подходяща е за външен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открит паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Камерата има вграден слот за Micro SD карта до 64GB – за постоянни видео записи до 20-30 дена, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (чрез LAN кабел) – през обикновен рутер. Камерата може да работи (да записва) и без Интернет. Видео изображението е кристално – с максимално качество, чиста картина и наситени цветове, благодарение на високата резолюция FullHD 1920*1080P 2MP. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за автоматично фокусиране и по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение, с настройка на чувствителността на сензора и моментно исзвестяване на смартфона. С инструкциите на български език, получавате и полезни съвети за експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 62.00 лв.
  ПРЕПОРЪЧАН ПРОДУКТ

  Охранителна камера, IP камера, бейбифон, интерком. Smart, wireless камера с функция засичане на движение, нощен режим и запис на micro SD карта с памет. Дистанционно завъртане (през мобилно устройство или компютър/лаптоп) на 355° по хоризонтала и 90° по вертикала! Камерата има вградени високоговорител и микрофон – за отдалечени видео разговори между камерата и смартфона, който я управлява. Не се нуждае от допълнителни устройства – може да записва на SD картата и при липсата на Интернет. Поддържа micro SD карти до 128GB. Настройва се с няколко леснии стъпки през мобилното устройство – ще получите пълни инструкции на Български език. Видеоизображението е с високо качество, чиста картина и наситени цветове – HD 1280*720P 1MP. Има вграден IR Cut филтър – за по-ясна картина през нощта.


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 96.00 лв.

  FullHD охранителна интернет IP камера – може да се наблюдава дистанционно от цял свят. Настройва се изключително лесно през мобилното приложение и след секунди е готова за употреба. Подходяща е за външен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открит паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Бързо и лесно дистанционно видеонаблюдение през Интернет – през мобилно устройство. Има слот за Micro SD карта до 64GB – за постоянни видео записи до 20-30 дена, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутър. Камерата не се нуждае от допълнителни устройства (NVR или др.), може да работи и без Интернет. Видеоизображението е кристално ясно, с максимално качество, чиста картина и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2MP. Дори малките обекти се виждат в детаили. Поддържа нощен режими, с автоматично превключване ден/нощ и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • Изчерпано!
  102.00 лв.

  IP камера, охранителна камера – 2MP, FullHD 1080P, метална, вандалоустойчива, с WiFi безжична връзка и micro SD слот за карта с памет. Камерата не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се лесно и бързо през мобилното приложение. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство. Подходяща е за външен или вътрешен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открита площ, паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Има слот за micro SD карта до 128GB, като прегледа на записите става дистанционно – не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Камерата може да работи и без Интернет. Видеоизображението е с високо качество, чиста картина и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2MP. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Освен, че притежава здрав, метален корпус, камерата има и подсилен, стъклен купол. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • Изчерпано!
  111.00 лв.

  IP камера, охранителна камера – 2MP, FullHD 1080P, метална, вандалоустойчива, с WiFi безжична връзка и micro SD слот за карта с памет. Камерата не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се лесно и бързо през мобилното приложение. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство. Подходяща е за външен или вътрешен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открита площ, паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Има слот за micro SD карта до 128GB, като прегледа на записите става дистанционно – не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Камерата може да работи и без Интернет. Видеоизображението е с високо качество, чиста картина и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2MP. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Освен, че притежава здрав, метален корпус, камерата има и подсилен, стъклен купол. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 105.00 лв.
  Нов модел – работи с APP iCSee и XMEye!

  Охранителна камера за видеонаблюдение. Не се нуждае от NVR, DVR или други, допълнителни устройства. Бързо, лесно и удобно наблюдение от всяка точка на света – през мобилно устройство (смартфон/таблет). Настройката през мобилното приложение е лесна и бърза, благодарение на подробните инструкции на български език, в комплекта. Може да се свързва и към обикновен компютър или лаптоп. Може да записва аудио – има вграден микрофон. Подходяща е за външен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открит паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Камерата има вграден слот за Micro SD карта до 64GB – за постоянни видео записи до 20-30 дена, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (чрез LAN кабел) – през обикновен рутер. Камерата може да работи (да записва) и без Интернет. Видео изображението е кристално – с максимално качество, чиста картина и наситени цветове, благодарение на високата резолюция FullHD 1920*1080P 2MP. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за автоматично фокусиране и по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение, с настройка на чувствителността на сензора и моментно исзвестяване на смартфона. Поддържа по-високата видео компресия H.265! С инструкциите на български език, получавате и полезни съвети за експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 105.00 лв.
  Нов модел – работи с APP iCSee и XMEye!

  Охранителна камера, IP камера за видеонаблюдение. Не се нуждае от допълнителни устройства като NVR, DVR или други. Инсталира се бързо и лесно през мобилното приложение, което се сваля безплатно от Google Play (Android) или APP Store (iPhone). Камерата може да се свързва и към обикновен компютър или лаптоп. Може да записва аудио звук – има вграден микрофон. Подходяща е за външен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открит паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Има вграден слот за Micro SD карта до 128GB – за продължителни видеозаписи, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (чрез LAN кабел) – през обикновен рутер. Камерата може да работи (да записва) и без Интернет. Видео изображението е кристално – с високо качество FullHD 1920*1080P 2MP, чиста картина и наситени цветове. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за автоматично фокусиране на картината през нощта, на определено разстояние). Поддържа функцията Засичане на движение, с настройка на сензора – за чувствителност. Получавате инструкции на български език с полезни съвети за експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 84.00 лв.

  Охранителна IP камера за видеонаблюдение с безжична WiFi свързаност и слот за micro SD карта. Не се нуждае от допълнителни устройства (NVR или др.)! Настройва се лесно през мобилното приложение – след секунди е готова за употреба. Има вграден микрофон – позволява запис на аудио. Подходяща е за външен и вътрешен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открит паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство. Слот за micro SD карта: поддържа карти с памет до 64GB – за постоянни видео записи до 20-30 дена, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет и домашната мрежа може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Поддържа т.нар. точка за достъп (AP – Access Point) – за директна връзка със смартфона/таблета. Камерата може да работи и без Интернет. Видеоизображението е с високо качество, чиста картина и наситени цветове – HD 1280*720P 1MP. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 75.00 лв.

  Охранителна IP камера – HD, безжична. Има слот за micro SD карта. Не се нуждае от допълнителни устройства (NVR или др.) за да охранява! Настройва се лесно през мобилното приложение – след секунди е готова за употреба. Подходяща е за външен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открит паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство. Micro SD слота поддържа карти до 64GB.. Прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет и домашната мрежа може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Поддържа т.нар. точка за достъп (AP – Access Point) и може да се свързва директно със смартфона/таблета, без да е налична каквато и да е мрежа. Не е необходима постоянна интернет връзка за работата на камерата. Видеоизображението е с високо качество, чиста картина и наситени цветове – HD 1280*720P 1MP. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 305.00 лв.

  Охранителна IP камера, 5x Zoom, PTZ контрол – не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се изключително лесно през мобилното приложение. Подходяща е за външен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открити площи, паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Притежава PTZ контрол за дистанционно завъртане. Има моторизирано увеличение (zoom) на образа с автоматична настройка на фокуса. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство. Има слот за Micro SD карта до 128GB, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Достъпа до micro SD слота е през специален отвор (камерата не се отваря). Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутър. Камерата може да работи и без Интернет. Видеоизображението е перфектно, с максимално качество, чиста картина и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2MP. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • Изчерпано!
  342.00 лв.

  Тази скоростна, куполна IP камера не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се изключително лесно през мобилното приложение и след секунди е готова за употреба. Подходяща е за външен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открити площи, паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Притежава PTZ контрол за дистанционно завъртане. Има моторизирано, оптично увеличение (zoom) 5x на образа с автоматична настройка на фокуса. Има вградени микрофон и говорител – двупосочно аудио за дистанционни видеоразговори. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство. Има слот за Micro SD карта до 128GB, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Камерата може да работи и без Интернет. Видеоизображението е перфектно, с максимално качество, чиста картина и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2MP. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • Изчерпано!
  143.00 лв.

  Охранителна камера, IP камера – безжична WiFi връзка, двупосочно аудио, слот за карта с памет до 128GB. Не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се лесно през мобилното приложение, през WEB интерфейса и CMS софтуера за компютър/лаптоп. Метален корпус – за външен или вътрешен монтаж. Служи за охрана на различни видове обекти – двор, открита площ, паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Дистанционно наблюдение от всяка точка на света – през мобилно устройство. Има вграден слот за micro SD карта – за карта с памет до 128GB. Прегледа на записите също става дистанционно – не е необходимо физическо сваляне на картата. Достъпа до micro SD слота е през специален отвор (камерата не се отваря). Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Камерата може да работи и без Интернет – записите независят от интернет връзката. Видеоизображението е с кристално качество, чиста и ясна картина на различна дистанция, и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2MP. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа 2 вида нощен режим – чернобял (с IR LED диоди) и цветен (с white light LED диоди). Поддържа функцията засичане на движение – може да изпраща имейл със снимка и да уведомява с аларма на мобилното устройство. Получавате подробни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 92.00 лв.

  IP камера, охранителна камера – тип бейбифон, домофон. За видеонаблюдение и охрана, чрез запис и засичане на движение: може да се върти (дистанционно) на 350° по хоризонтала и 70° по вертикала – може да покрива целия периметър на вътрешно помещение! Auto Tracking – автоматично проследяване движението на засечен обект. Камерата има вградени високоговорител и микрофон, чрез които може да се провежда отдалечен видеоразговор между камерата и смартфона, който я контролира. Управлението на камерата става през смартфон/таблет – чрез мобилно приложение. Камерата не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се изключително лесно през мобилното приложение и след секунди е готова за употреба. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство. Има слот за micro SD карта до 64GB – за постоянни видео записи до 20-30 дена, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi), през обикновен рутър. Видеоизображението е с високо качество, чиста картина и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2.0MP. Има функция за запис в облак (cloud storage). Поддържа нощен режим, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 58.00 лв.

  Охранителна камера за дома и офиса, тип бейбифон/интерком. Наблюдението и управлението на камерата става дистанционно през смартфон, таблет, компютър, лаптоп – чрез безплатно мобилно приложение и CMS софтуер. Може да се върти (дистанционно) на 355° по хоризонтала и 90° по вертикала! Камерата има вградени високоговорител и микрофон, чрез които може да се провежда отдалечен видеоразговор между камерата и смартфона, който я контролира. Не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се изключително лесно през мобилното приложение и след секунди е готова за употреба. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през Интернет. Има слот за micro SD карта до 64GB. Поддържа 3 режима на видео записи: постоянен, аларма и таймер-аларма. Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi), през обикновен рутер. Видеоизображението е с високо качество, чиста картина и наситени цветове – HD 1280*720P 1MP. Поддържа нощен режим, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 382.00 лв.

  100% безжична, соларна IP камера с батерия – не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се лесно и се наблюдава през безплатно мобилно приложение. Подходяща е за външен монтаж и за охрана на различни видове обекти – отдалечени обекти (без Интернет и ток), вила, къща, двор, открити площи, паркинг и др. Притежава отделен соларен панел и вградена презареждаема батерия. Има вграден PIR сензор за прецизно засичане на движение. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство, чрез Интернет. Има слот за Micro SD карта до 64GB, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Достъпа до micro SD слота е през специален отвор (камерата не се отваря). Към Интернет може да се свързва безжично по Wi-Fi (2,4 GHz – 802.11b/g/n), през обикновен рутер. Камерата може да работи и без Интернет. Видеоизображението е перфектно, с кристално качество, чиста картина и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2MP. Поддържа режими Ден и Нощ (Starlight), с автоматично превключване и IR Cut филтър. Kамерата има двупосочно аудио, с вградени микрофон и говорител.


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 329.00 лв.

  Соларна камера с батерия, IP камера – 100% безжична. Камерата не се нуждае от допълнителни устройства като NVR/DVR или др. – записите стават на обикновенна micro SD карта, която се поставя в камерата. Настройката е лесна, в няколко стъпки – на мобилното устройство се сваля безплатно мобилно приложение. Тази камера е подходяща за външен монтаж и за охрана на различни видове обекти – открита площ, къща, двор, паркинг, склад, офис и др. Притежава отделен соларен панел и вградена презареждаема батерия. Има вграден PIR сензор за прецизно засичане на движение – само на живи обекти (без фалшиви засичания). Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство, чрез Интернет. Има слот за Micro SD карта до 64GB, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Достъпа до micro SD слота е през специален отвор (камерата не се отваря). Към Интернет може да се свързва безжично по Wi-Fi (2,4 GHz – 802.11b/g/n), през обикновен рутер. Камерата може да работи и без Интернет – записите независят от интернет връзката. Видеоизображението е с високо качество (FullHD 1920*1080P 2MP), картината е кристално ясна с наситени цветове. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Kамерата има двупосочно аудио, с вградени микрофон и говорител.


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 83.00 лв.

  Охранителна IP камера – бейбифон, домофон, домашен робот-инструктор, охрана чрез запис и засичане на движение: може да се върти (дистанционно) на 350° по хоризонтала и 90° по вертикала със зрителен ъгъл от 60° – на практика покрива цялото зрително поле! Камерата има вградени високоговорител и микрофон, чрез които може да се провежда отдалечен видеоразговор между камерата и смартфона, който я контролира. Управлението на камерата става през смартфон/таблет – чрез мобилно приложение. Камерата не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се изключително лесно през мобилното приложение и след секунди е готова за употреба. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство. Има слот за micro SD карта до 64GB – за постоянни видео записи до 20-30 дена, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi), през обикновен рутър. Видеоизображението е с високо качество, чиста картина и наситени цветове – HD 1280*720P 1MP. Поддържа нощен режим, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).