Камери за видеонаблюдение с вграден микрофон – за предаване и запис на аудио звук*.


* Някои от камерите в тази категория имат и вграден високоговорител – за двупосочно аудио предаване.

Показване на 20 резултата

 • 115.00 лв.
  ПРЕПОРЪЧАН ПРОДУКТ

  Охранителна IP камера 2MP, FullHD 1080P, метална, аудио, WiFi безжична връзка, micro SD слот за карта с памет. Камерата не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се изключително лесно – както през мобилното приложение, така и през WEB интерфейса или CMS софтуера за компютър/лаптоп. Подходяща е за външен или вътрешен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открити площи, паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство. Има слот за Micro SD карта до 64GB, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Достъпа до micro SD слота е през специален отвор (камерата не се отваря). Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Камерата може да работи и без Интернет. Видеоизображението е с високо качество, чиста картина и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2MP. Има двупосочно аудио – вградени микрофон и говорител. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 62.00 лв.
  ПРЕПОРЪЧАН ПРОДУКТ

  Охранителна камера, IP камера, бейбифон, интерком. Smart, wireless камера с функция засичане на движение, нощен режим и запис на micro SD карта с памет. Дистанционно завъртане (през мобилно устройство или компютър/лаптоп) на 355° по хоризонтала и 90° по вертикала! Камерата има вградени високоговорител и микрофон – за отдалечени видео разговори между камерата и смартфона, който я управлява. Не се нуждае от допълнителни устройства – може да записва на SD картата и при липсата на Интернет. Поддържа micro SD карти до 128GB. Настройва се с няколко леснии стъпки през мобилното устройство – ще получите пълни инструкции на Български език. Видеоизображението е с високо качество, чиста картина и наситени цветове – HD 1280*720P 1MP. Има вграден IR Cut филтър – за по-ясна картина през нощта.


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 105.00 лв.

  ПРОМО: С всяка закупена камера от този модел, получавате безплатна micro SD карта 32GB (Class10)!
  Офертата е валидна до 30.10.2020г. или до изчерпване. Количествата са ограничени!


  Нов модел – работи с APP iCSee и XMEye!

  Охранителна камера за видеонаблюдение. Не се нуждае от NVR, DVR или други, допълнителни устройства. Бързо, лесно и удобно наблюдение от всяка точка на света – през мобилно устройство (смартфон/таблет). Настройката през мобилното приложение е лесна и бърза, благодарение на подробните инструкции на български език, в комплекта. Може да се свързва и към обикновен компютър или лаптоп. Може да записва аудио – има вграден микрофон. Подходяща е за външен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открит паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Камерата има вграден слот за Micro SD карта до 64GB – за постоянни видео записи до 20-30 дена, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (чрез LAN кабел) – през обикновен рутер. Камерата може да работи (да записва) и без Интернет. Видео изображението е кристално – с максимално качество, чиста картина и наситени цветове, благодарение на високата резолюция FullHD 1920*1080P 2MP. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за автоматично фокусиране и по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение, с настройка на чувствителността на сензора и моментно исзвестяване на смартфона. Поддържа по-високата видео компресия H.265! С инструкциите на български език, получавате и полезни съвети за експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 105.00 лв.

  ПРОМО: С всяка закупена камера от този модел, получавате безплатна micro SD карта 32GB (Class10)!
  Офертата е валидна до 30.10.2020г. или до изчерпване. Количествата са ограничени!


  Нов модел – работи с APP iCSee и XMEye!

  Охранителна камера, IP камера за видеонаблюдение. Не се нуждае от допълнителни устройства като NVR, DVR или други. Инсталира се бързо и лесно през мобилното приложение, което се сваля безплатно от Google Play (Android) или APP Store (iPhone). Камерата може да се свързва и към обикновен компютър или лаптоп. Може да записва аудио звук – има вграден микрофон. Подходяща е за външен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открит паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Има вграден слот за Micro SD карта до 128GB – за продължителни видеозаписи, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (чрез LAN кабел) – през обикновен рутер. Камерата може да работи (да записва) и без Интернет. Видео изображението е кристално – с високо качество FullHD 1920*1080P 2MP, чиста картина и наситени цветове. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за автоматично фокусиране на картината през нощта, на определено разстояние). Поддържа функцията Засичане на движение, с настройка на сензора – за чувствителност. Получавате инструкции на български език с полезни съвети за експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 88.00 лв.

  IP камера, охранителна камера, бейбифон. Подходяща е за видеонаблюдение и охрана, чрез запис и засичане на движение: може да се върти (дистанционно) на 350° по хоризонтала и 90° по вертикала – може да покрива целия периметър на вътрешно помещение! Камерата има вградени високоговорител и микрофон, чрез които може да се провежда отдалечен видеоразговор между човек пред камерата и смартфона, който я контролира. Управлението на камерата става през смартфон/таблет – чрез мобилно приложение. Камерата не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се изключително лесно през мобилното приложение. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилното устройство. Има слот за micro SD карта до 128GB – за постоянни видео записи до 30-40 дена. Прегледа на записите става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi), през обикновен рутър. Видеоизображението е с високо качество, чиста картина и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2.0MP. Има функция за запис в облак (cloud storage). Поддържа нощен режим, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 143.00 лв.

  IP охранителна камера 5MP за видеонаблюдение – ултра висока резолюция 2592*1944P (Super HD). Поддържа H.265 видео компресия. Първоначалната настройката на камерата е бърза и лесна (за секунди) – през мобилното приложение, което е безплатно и се сваля от Google Play (за Android) или App Store (за iPhone). Подходяща е за външен или вътрешен монтаж, както и за охрана на различни видове обекти – двор, открит паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Позволява лесно видеонаблюдение от всяка точка на света – през мобилното устройство. Може да записва на мобилно устройство (смартфон, таблет), компютър/лаптоп (чрез CMS софтуер) или NVR видеорекордер. Към Интернет може да се свързва мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Камерата има вграден PoE модул (48V), за захранване на камерата директно по LAN кабела (от NVR с PoE 48V). Камерата има вграден микрофон и говорител – двупосочно аудио (може да се води видеоразговор през мобилното приложение с човека пред камерата). Поддържа нощен режим, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 132.00 лв.

  Охранителна камера 5MP, IP камера за видеонаблюдение – ултра висока резолюция 2592*1944P (Super HD). Поддържа H.265 видео компресия. Първоначалната настройката е бърза и лесна – през мобилното приложение. Подходяща е за външен или вътрешен монтаж, както и за охрана на различни видове обекти – двор, открит паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Позволява лесно видеонаблюдение от всяка точка на света – през мобилното устройство. Може да записва на мобилно устройство (смартфон, таблет), компютър/лаптоп (чрез CMS софтуер) или NVR видеорекордер. Към Интернет може да се свързва мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Камерата има вграден PoE модул (48V), за захранване на камерата директно по LAN кабела (от NVR с PoE 48V). Камерата има вграден микрофон (позволява запис на аудио). Поддържа нощен режим, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 129.00 лв.

  Охранителна камера 5MP за видеонаблюдение – ултра висока резолюция 2592*1944P (Super HD). Поддържа високата компресия на видео файловете – H.265. Първоначалната настройката е бърза и лесна – през мобилното приложение. Подходяща е за външен или вътрешен монтаж, както и за охрана на различни видове обекти – двор, открит паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Позволява лесно видеонаблюдение от всяка точка на света – през мобилното устройство. Може да записва на мобилно устройство (смартфон, таблет), компютър/лаптоп (чрез CMS софтуер) или NVR видеорекордер. Към Интернет може да се свързва мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Камерата има вграден PoE модул (48V), за захранване на камерата директно по LAN кабела (от NVR с PoE 48V). Камерата има вграден микрофон (позволява запис на аудио). Поддържа нощен режим, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 99.00 лв.

  Охранителна камера 2MP за видеонаблюдение с висока резолюция 1920*1080P (Full HD) на картината. Поддържа високата компресия на видео файловете – H.265. Първоначалната настройката е бърза и лесна – през мобилното приложение. Подходяща е за външен или вътрешен монтаж, за охрана на различни видове обекти – двор, открит паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Позволява лесно видеонаблюдение от всяка точка на света – през мобилното устройство. Може да записва на мобилно устройство (смартфон, таблет), компютър/лаптоп (чрез CMS софтуер) или NVR видеорекордер. Към Интернет може да се свързва мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Камерата се захранва, чрез адаптер на 12V (включен в комплекта). Камерата има и вграден PoE модул (48V), за захранване на камерата директно по LAN кабела (от NVR с PoE 48V или суич на 48V). Камерата има вграден микрофон (позволява запис на аудио). Поддържа нощен режим, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 305.00 лв. 289.00 лв.

  Охранителна IP камера, 5x Zoom, PTZ контрол – не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се изключително лесно през мобилното приложение. Подходяща е за външен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открити площи, паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Притежава PTZ контрол за дистанционно завъртане. Има моторизирано увеличение (zoom) на образа с автоматична настройка на фокуса. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство. Има слот за Micro SD карта до 128GB, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Достъпа до micro SD слота е през специален отвор (камерата не се отваря). Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутър. Камерата може да работи и без Интернет. Видеоизображението е перфектно, с максимално качество, чиста картина и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2MP. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 342.00 лв.

  Тази скоростна, куполна IP камера не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се изключително лесно през мобилното приложение и след секунди е готова за употреба. Подходяща е за външен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открити площи, паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Притежава PTZ контрол за дистанционно завъртане. Има моторизирано, оптично увеличение (zoom) 5x на образа с автоматична настройка на фокуса. Има вградени микрофон и говорител – двупосочно аудио за дистанционни видеоразговори. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство. Има слот за Micro SD карта до 128GB, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Камерата може да работи и без Интернет. Видеоизображението е перфектно, с максимално качество, чиста картина и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2MP. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • Изчерпано!
  143.00 лв.

  Охранителна камера, IP камера – безжична WiFi връзка, двупосочно аудио, слот за карта с памет до 128GB. Не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се лесно през мобилното приложение, през WEB интерфейса и CMS софтуера за компютър/лаптоп. Метален корпус – за външен или вътрешен монтаж. Служи за охрана на различни видове обекти – двор, открита площ, паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Дистанционно наблюдение от всяка точка на света – през мобилно устройство. Има вграден слот за micro SD карта – за карта с памет до 128GB. Прегледа на записите също става дистанционно – не е необходимо физическо сваляне на картата. Достъпа до micro SD слота е през специален отвор (камерата не се отваря). Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Камерата може да работи и без Интернет – записите независят от интернет връзката. Видеоизображението е с кристално качество, чиста и ясна картина на различна дистанция, и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2MP. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа 2 вида нощен режим – чернобял (с IR LED диоди) и цветен (с white light LED диоди). Поддържа функцията засичане на движение – може да изпраща имейл със снимка и да уведомява с аларма на мобилното устройство. Получавате подробни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • Изчерпано!
  138.00 лв.

  Охранителна IP камера, с безжична връзка, двупосочно аудио и слот за карта с памет. Камерата не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се изключително лесно – както през мобилното приложение, така и през WEB интерфейса или CMS софтуера за компютър/лаптоп. Подходяща е за външен или вътрешен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открити площи, паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство. Има слот за Micro SD карта до 128GB, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Достъпа до micro SD слота е през специален отвор (камерата не се отваря). Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Камерата може да работи и без Интернет. Видеоизображението е перфектно, с максимално качество, чиста картина и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2MP. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа 2 нощни режима – чернобял (с IR LED) и цветен (с white light LED). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 92.00 лв.

  IP камера, охранителна камера – тип бейбифон, домофон. За видеонаблюдение и охрана, чрез запис и засичане на движение: може да се върти (дистанционно) на 350° по хоризонтала и 70° по вертикала – може да покрива целия периметър на вътрешно помещение! Auto Tracking – автоматично проследяване движението на засечен обект. Камерата има вградени високоговорител и микрофон, чрез които може да се провежда отдалечен видеоразговор между камерата и смартфона, който я контролира. Управлението на камерата става през смартфон/таблет – чрез мобилно приложение. Камерата не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се изключително лесно през мобилното приложение и след секунди е готова за употреба. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство. Има слот за micro SD карта до 64GB – за постоянни видео записи до 20-30 дена, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi), през обикновен рутър. Видеоизображението е с високо качество, чиста картина и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2.0MP. Има функция за запис в облак (cloud storage). Поддържа нощен режим, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 58.00 лв.

  Охранителна камера за дома и офиса, тип бейбифон/интерком. Наблюдението и управлението на камерата става дистанционно през смартфон, таблет, компютър, лаптоп – чрез безплатно мобилно приложение и CMS софтуер. Може да се върти (дистанционно) на 355° по хоризонтала и 90° по вертикала! Камерата има вградени високоговорител и микрофон, чрез които може да се провежда отдалечен видеоразговор между камерата и смартфона, който я контролира. Не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се изключително лесно през мобилното приложение и след секунди е готова за употреба. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през Интернет. Има слот за micro SD карта до 64GB. Поддържа 3 режима на видео записи: постоянен, аларма и таймер-аларма. Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi), през обикновен рутер. Видеоизображението е с високо качество, чиста картина и наситени цветове – HD 1280*720P 1MP. Поддържа нощен режим, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 84.00 лв.

  Охранителна IP камера за видеонаблюдение с безжична WiFi свързаност и слот за micro SD карта. Не се нуждае от допълнителни устройства (NVR или др.)! Настройва се лесно през мобилното приложение – след секунди е готова за употреба. Има вграден микрофон – позволява запис на аудио. Подходяща е за външен и вътрешен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открит паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство. Слот за micro SD карта: поддържа карти с памет до 64GB – за постоянни видео записи до 20-30 дена, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет и домашната мрежа може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Поддържа т.нар. точка за достъп (AP – Access Point) – за директна връзка със смартфона/таблета. Камерата може да работи и без Интернет. Видеоизображението е с високо качество, чиста картина и наситени цветове – HD 1280*720P 1MP. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 81.00 лв.

  2MP FullHD интернет IP камера – ефективна резолюция 1920x1080P. Настройва се изключително лесно през мобилното приложение и след секунди е готова за употреба. Подходяща е за външен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открит паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Позволява бързо и лесно видеонаблюдение от всяка точка на света, през мобилно устройство. Може да записва на мобилно устройство (смартфон, таблет), компютър/лаптоп (чрез CMS софтуер) или NVR видеорекордер. Към Интернет може да се свързва мрежово (по LAN кабел), през обикновен рутер. Камерата има вграден PoE модул (48V) и вграден микрофон (за запис на аудио). Видеоизображението е перфектно, с максимално качество, чиста картина и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2MP. Поддържа нощен режим, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език, с полезни съвети за инсталацията и експлоатацията на камерата!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 382.00 лв. 354.00 лв.

  100% безжична, соларна IP камера с батерия – не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се лесно и се наблюдава през безплатно мобилно приложение. Подходяща е за външен монтаж и за охрана на различни видове обекти – отдалечени обекти (без Интернет и ток), вила, къща, двор, открити площи, паркинг и др. Притежава отделен соларен панел и вградена презареждаема батерия. Има вграден PIR сензор за прецизно засичане на движение. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство, чрез Интернет. Има слот за Micro SD карта до 64GB, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Достъпа до micro SD слота е през специален отвор (камерата не се отваря). Към Интернет може да се свързва безжично по Wi-Fi (2,4 GHz – 802.11b/g/n), през обикновен рутер. Камерата може да работи и без Интернет. Видеоизображението е перфектно, с кристално качество, чиста картина и наситени цветове – FullHD 1920*1080P 2MP. Поддържа режими Ден и Нощ (Starlight), с автоматично превключване и IR Cut филтър. Kамерата има двупосочно аудио, с вградени микрофон и говорител.


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 329.00 лв.

  Соларна камера с батерия, IP камера – 100% безжична. Камерата не се нуждае от допълнителни устройства като NVR/DVR или др. – записите стават на обикновенна micro SD карта, която се поставя в камерата. Настройката е лесна, в няколко стъпки – на мобилното устройство се сваля безплатно мобилно приложение. Тази камера е подходяща за външен монтаж и за охрана на различни видове обекти – открита площ, къща, двор, паркинг, склад, офис и др. Притежава отделен соларен панел и вградена презареждаема батерия. Има вграден PIR сензор за прецизно засичане на движение – само на живи обекти (без фалшиви засичания). Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство, чрез Интернет. Има слот за Micro SD карта до 64GB, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Достъпа до micro SD слота е през специален отвор (камерата не се отваря). Към Интернет може да се свързва безжично по Wi-Fi (2,4 GHz – 802.11b/g/n), през обикновен рутер. Камерата може да работи и без Интернет – записите независят от интернет връзката. Видеоизображението е с високо качество (FullHD 1920*1080P 2MP), картината е кристално ясна с наситени цветове. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Kамерата има двупосочно аудио, с вградени микрофон и говорител.


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).

 • 83.00 лв.

  Охранителна IP камера – бейбифон, домофон, домашен робот-инструктор, охрана чрез запис и засичане на движение: може да се върти (дистанционно) на 350° по хоризонтала и 90° по вертикала със зрителен ъгъл от 60° – на практика покрива цялото зрително поле! Камерата има вградени високоговорител и микрофон, чрез които може да се провежда отдалечен видеоразговор между камерата и смартфона, който я контролира. Управлението на камерата става през смартфон/таблет – чрез мобилно приложение. Камерата не се нуждае от допълнителни устройства. Настройва се изключително лесно през мобилното приложение и след секунди е готова за употреба. Видеонаблюдението е възможно от всяка точка на света, през мобилно устройство. Има слот за micro SD карта до 64GB – за постоянни видео записи до 20-30 дена, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi), през обикновен рутър. Видеоизображението е с високо качество, чиста картина и наситени цветове – HD 1280*720P 1MP. Поддържа нощен режим, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение. Получавате пълни инструкции на Български език!


  2 години гаранция!
  Доставка в рамките на 24 часа!
  Цената е крайна (с включени данъци).