Охранителна IP Камера за Видеонаблюдение, FullHD 1080P, 2MP, Wi-Fi Безжична, слот за MicroSD Карта, ICSEE, H.265, Запис на Звук, Външна – 1203

(10 клиентски отзива)

66.30 лв.

ПРЕПОРЪЧАН ПРОДУКТ
Обновен модел 2024г. Работи с приложения iCSee и XMEye.
Доставка: 1 – 2 работни дни! 2 години гаранция!
Право на връщане! Преглед на пратката!

Основни функции:
Резолюция: 1920*1080p – 2MP. Свързаност: WiFi / LAN. Записи: SD карта | NVR | PC | облак. Аудио: вграден микрофон. Нощен режим: IR LED. Движение: засичане / известяване. Монтаж: външен.

Камерата може да работи и без Интернет – AP / Hotspot.
Отстъпка за повече бройки:
От (бр.): До (бр.): Цена (за 1 бр.):
2 4 64.30 лв.
5 9 63.30 лв.
10 и повече 62.30 лв.
Отстъпката се калкулира в "Количка".

Изчерпан

Продуктов код: 1203

Описание

Охранителна FullHD IP камера за видеонаблюдение, 1080P, 2MP, Wi-Fi безжична, запис на micro SD карта

Бърз преглед!

Охранителна IP камера за видеонаблюдение. Не се нуждае от NVR, DVR или други, допълнителни устройства. Бързо, лесно и удобно наблюдение от всяка точка на света – през мобилно устройство (смартфон/таблет). Настройката през мобилното приложение е лесна и бърза, благодарение на подробните инструкции на български език, в комплекта. Може да се свързва и към обикновен компютър или лаптоп. Може да записва аудио – има вграден микрофон. Подходяща е за външен монтаж и за охрана на различни видове обекти – двор, открит паркинг, гараж, стая, склад, магазин, офис и др. Камерата има вграден слот за Micro SD карта до 128GB – за постоянни видео записи до 20-30 дена, като прегледа на записите също става дистанционно и не е необходимо да сваляте картата. Към Интернет може да се свързва безжично (по Wi-Fi) и мрежово (чрез LAN кабел) – през обикновен рутер. Камерата може да работи (да записва) и без Интернет. Видео изображението е кристално – с максимално качество, чиста картина и наситени цветове, благодарение на високата резолюция FullHD 1920*1080P 2MP. Поддържа режими Ден и Нощ, с автоматично превключване и IR Cut филтър (за автоматично фокусиране и по-ясна картина през нощта). Поддържа функцията Засичане на движение, с настройка на чувствителността на сензора и моментно исзвестяване на смартфона. Поддържа висока компресия на видеопотока – H.265! С инструкциите на български език, получавате и полезни съвети за експлоатацията на камерата!

Получавате подарък – захранващ адаптер 12V за камерата (по стандарт се закупува отделно от комплекта).

В комплекта ще получите пълни инструкции на БЪЛГАРСКИ език, за първоначалната инсталация и настройка на камерата през мобилното приложение и софтуера за компютър (настройка на безжичната Wi-Fi и мрежовата LAN връзка, настройка на засичането на движение, записа на SD картата и т.н.).
Инструкциите на български език са подробни, лесни за изпълнение и съдържат практически съвети. В оригиналните инструкции на английски език (в комплекта, от производителя) НЯМА толкова пояснения!

Камерата е подходяща за денонощна охрана на външни обекти и вътрешни помещения, с голям периметър на наблюдаваната площ.
Работи с едно от най-функционалните, безплатни, мобилни приложения за този тип камери – iCSee, с вграден плеър за преглед на видео записите от SD картата, от дистанция!

Спецификация:

– Дистанционно видеонаблюдение през Интернет от целия свят – директно на мобилното устройство (смартфон, таблет).
– Запис на: micro SD карта, мобилно устройство (смартфон, таблет), компютър/лаптоп, NVR/DVR видеорекордер, собствен облак (cloud storage) – по избор (заплаща се)
– Засичане на движение – моментно известяване на смартфона чрез аларма, имейл със снимка и видеозапис на SD картата.
Функция „Human Shape Detection“ – засичане на движение и присъствие само на хора!
– Кристално качество на картината (ден и нощ) – 100% чист и постоянен видео сигнал с висока резолюция и наситени цветове.
– Запис на Micro SD карта – 3 режима: постоянен (с презапис в/у старите записи), аларма (при засичане на движение) и таймер (в избран интервал от деня).
– Безжична (Wi-Fi) или кабелна (LAN,RJ45) връзка. Поддържа и Wi-Fi hotspot, Access point (собствена WiFi точка, за директна връзка камера-смартфон) – когато няма Интернет.
– Външна Wi-Fi антена с висок обхват, осигуряваща силен WiFi сигнал и стабилна връзка, дори през стени и всякакви други препятствия.
– Аудио запис – има вграден микрофон.
– Външен или вътрешен монтаж (на стена, таван и др.) – водоустойчива, устойчива на атмосферни влияния – защита IP65.
– Поддържа облачна услуга.
– Специални водо- и влаго- устойчиви кабелни накрайници.
– Автоматична смяна на режимите „ден“ и „нощ“.
– Едновременен достъп от множество устройства – Multi-user.
– Поддържа ONVIF, P2P, RTSP – отдалечено наблюдение и запис през смартфон, таблет, компютър, лаптоп и др. Съвместимост с различен софтуер за IP камери и с някои видове NVR (мрежови видеорекордери).

FullHD IP камера за видеонаблюдение на склад, двор, паркинг, офис, магазин, къща, вила, апартамент. Външен или вътрешен монтаж на стена, таван, плот и др.

Охранителна FullHD IP Камера за Видеонаблюдение със Запис на Звук

Технически данни:

Тип: IP камера, AI камера, Bullet камера, Smart камера
Технология: Infrared, CMOS
Свързаност:
– безжична Wi-Fi – 802.11b/g/n, 2.4G, 150Mbps, 30-60m
– мрежова LAN – Ethernet RJ-45 (10/100 Base-T)
Слот за Micro SD карта – до 128GB
Резолюция: 1920*1080P (FullHD-2.0MP)
Обектив: 3,6 mm
IR LED (за нощно виждане) – 24 бр. с IR Cut филтър и дистанция 20 метра
Минимална осветеност (Lux), цвят: 0.1 Lux, черно/бяло: 0.01 Lux
Видео компресия: H.265, dual stream
Работна температура : – 25 до 60 °C
Захранване: DC 12V 1A-2А
Консумация на енергия (W): < 6W (по-малко от крушка)
Запис на видео:
– micro SD карта
– мобилно устройство (смартфон, таблет)
– компютър/лаптоп
– NVR/DVR устройство
– собствен облак (cloud storage) – по избор (заплаща се)
Поддържани операционни системи: Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP и др.
Поддържани мобилни системи: Android, iOS (iPhone)
Мобилно приложение: iCSee, XMEye и др.
Размери (Д x Ш x В): камера – 11 х 6 х 6 см; камера+стойка – 18 х 6 х 6 см
Монтаж:
– външен
– вътрешен
Reset бутон: Да
Цвят: черен
Аудио: Да – има вграден микрофон
Модел/Производител: ICSEE

Охранителна FullHD IP камера за видеонаблюдение с гарантирано качество и широко приложение.

Видео с продукта:

Комплекта включва:

– 1 бр. IP камера
– 1 бр. антена
– крепежни елементи
– водоустойчив комплект за защита на кабелния накрайник RJ45
– подробни инструкции – на български и на английски език
– ПОДАРЪК – захранващ адаптер 12V (кабел – 1м)
– кутия + опаковка
Micro SD карта НЕ е включена в комплекта!


Висококачествени micro SD карти на атрактивни цени (+ ПОДАРЪК адаптер) – ТУК.

Запис на micro SD карта: 8GB: 2 дена; 16GB: 4-5 дена; 32GB: 8-10 дена; 64GB: 18-20 дена; 128GB: 36-40 дена. Времето за запис зависи от избраната резолюция, кадрите в секунда и други параметри.

За инсталация на Micro SD картата – отваряте камерата, чрез отвиване по средата (синята лента) и ще откриете слота за SD картата.

За прегледа на записите micro SD картата НЕ се сваля! Преглеждат се през мобилното приложение – от дистанция (примерно от друг град).

На имейла ще получите линк за сваляне на избрани, популярни софтуери за IP камери (за компютър, лаптоп) с голям набор от функции – наблюдение, запис, управление, настройки, собствен motion detection и др.

Работоспособността на целия комплект се тества преди продажба – имате 100% гарантирана изправност, с качество и надеждност от световен производител!

При проблеми с първоначалната инсталация, можете да разчитате на нашата експертна помощ – напълно безплатно!

FullHD IP камера за видеонаблюдение – основни варианти за запис на видео

Основните методи за запис на видео, които поддържа тази WiFi безжична IP камера, са няколко. Част от тях са по-популярни, по-практични и изискват по-малко средства за реализацията им. Някои от методите са по-сложни, изискват експертна помощ и са по-скъпи за реализация.

Основните методи са:
– Запис на micro SD карта.
– Запис на мобилно устройство (телефон/таблет).
– Запис на настолно устройство (компютър/лаптоп/сървър/NAS).
– Запис на NVR/DVR видеорекордер
– Запис на FTP сървър
– Запис в облак (cloud storage)

1. Запис на micro SD карта

Запис на видео от WiFi безжична охранителна IP камера за видеонаблюдение - запис на micro SD карта до 128GB

Записа на micro SD карта е най-евтиния, най-практичния и най-популярен метод за запис на видео. Записа на micro SD карта има и някои предимства пред останалите варианти за запис на видео. Мобилното приложение на тази IP камера, което е безплатно, има вграден видео плейър. Той дава възможността за удобен преглед на видео записите от micro SD картата, директно на мобилното устройство и то от дистанция (пр. от друг град). Това е предимство, когато сте далеч от камерата и възникне някакво събитие, което изисква неотложни действия от ваша страна – видео записите от камерата върху SD картата са постоянно на ваше разположение.
Също така камерата може да ви алармира на телефона при засичане на движение, което може да бъде записано отделно на SD картата, така, че прегледа на видеото да е по-лесен.

2. Запис на мобилно устройство (телефон/таблет)

Върху телефон или таблет могат да бъдат записвани моментни снимки или видео на дадено събитие. Постоянното записване върху мобилно устройство не е практично и е възможно само ако разполагате с достатъчно вътрешна памет.

3. Запис на настолно устройство (компютър/лаптоп/сървър/NAS)

Записа върху компютър (лаптоп) е един от най-популярните методи за запис на видео. Всеки разполага в дома си с нов или по-стар компютър или лаптоп, които моат да бъдат използвани за записа на видео от камерата. Обикновено харддиска в компютъра е повече от достатъчен за съхранение на видео записи от няколко месеца. Това е предимство в сравнение със записа на SD карта, върху която могат да се съхраняват видео записи от камерата, само за няколко седмици. Друго предимство е, че записите са далеч от камерата и няма да бъдат компрометирани с нея, при евентуално посегателство.
За да осъществите по-лесно запис на компютър (лаптоп) Камера БГ предоставя линк за сваляне на различни, безплатни CMS софтуери, с множество вградени функции за преглед и обработка на видеото!

4. Запис на NVR (DVR) видеорекордер

Това е практичен, популярен и препоръчителен вариант не само за професионално но и за любителско видеонаблюдение. Мрежовите видеорекордери (NVR, DVR) за IP камери, които Камера БГ предлага притежават голям набор от функции за съхранение и обработка на видео. Тези видео рекордери са съвместими с всички охранителни камери, които предлагаме на сайта. Притежават много функции за преглед и обработка на видеото. Някои от тях имат и вграден PoE модул – за захранване на камерите директно по Ethernet кабела. Този вариант за запис на видео е по-скъп, в сравнение с предните два метода, но често е по-предпочитания поради факта, че NVR видеорекордера може да управлява няколко камери, едновременно.

5. Запис на FTP сървър

Това е непопулярен метод и изисква експертни умения за реализация.
Тази IP камера предлага функция за запис на видео и снимки върху отдалечен FTP сървър. За целта е необходимо да разполагате не само с надежден достъп до FTP сървър, но и с достатъчно бърза и стабилна интернет връзка. Собствениците на уеб сайтове, които имат качествен и надежден хостинг план (най-добре SSD Cloud VPS), биха могли да реализират лесно и без допълнителни средства запис на видео от IP камера по FTP върху сървъра на сайта.

6. Запис в облак (cloud storage)

Това е по-скъп и все още не толкова популярен метод за запис на видео от IP камера. Основно предимство на този метод е, че видеозаписите са далеч от охранителната камера и посегателството върху тях е невъзможно. Облачното записване и преглед на видео записите е платена функция. Необходимо е да изберете доставчик на качествена облачна услуга, понеже не са малко случаите в които плащате не малка сума за cloud storage но видеото е насечено и некачествено. Не препоръчваме безплатните предложения на пазара – най-често те са само временни, а услугата която предоставят, като цяло, е доста некачествена.

Добра практика е в началото да бъде избран по-бюджетен вариант, а на по-късен етап, при необходимост може да бъде реализиран и някой от по-скъпите.

С този продукт често се поръчват и следните:

Допълнителна информация

Състояние

ново (директно от производителя)

Тип

Bullet камера, IP камера, Smart камера

Резолюция

1920*1080P (Full HD – 2.0MP 16:9)

Видеонаблюдение през Интернет

Да

Наблюдение през мобилнo устройствo

Да

Слот за Micro SD карта с памет, за запис

Да, до 128 GB

Свързаност

безжична Wi-Fi – 802.11 b/g/n, кабелна LAN – Ethernet RJ-45

Засичане на движение

Да, моментно известяване на смартфона чрез аларма и имейл със снимка, Запис на micro SD картата

IR LED (за нощно виждане)

Да

IR Cut филтър

Да

Нощна IR LED дистанция

15 – 20 м

Автоматична смяна на ден и нощ

Да

Минимална осветеност (Lux)

цвят: 0.1 Lux, черно/бяло: 0.01 Lux

Поддържани операционни системи

Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP

Поддържани мобилни системи

Android, iOS (iPhone)

Мобилно приложение

XMEye, iCSee и др.

Достъп от множество устройства

Да

Монтаж

Външен, Вътрешен

Водоустойчивост, влагоустойчивост

Да

Защита срещу атмосферни влияния

Да, IP65

Водозащитени конектори

Да

Технология

CMOS, Infrared

IP адрес

динамичен, статичен

Обектив

3.6 mm

Видео компресия

H.264, H.265

ONVIF

Да, ONVIF 2.4

P2P (облачно свързване)

Да

RTSP

Да

Работна температура

– 20 до 60 °C

Размери (Д x Ш x В)

камера – 11 х 6 х 6 см, камера+стойка – 18 х 6 х 6 см

Тегло

0,300 кг

Корпус

ABS (висококачествен)

Захранване

DC 12V 1А-2А

Консумация на енергия (W)

< 6W (по-малко от крушка)

Запис на видео

micro SD карта, мобилно устройство (смартфон/таблет), компютър/лаптоп, NVR/DVR видеорекордер, собствен облак (платено)

Два потока (dual stream)

Да

Reset бутон

Да

Аудио (запис на звук)

Да

Цвят

Черен

Производител (модел):

Китай, ICSEE

Бранд

Камера БГ

Охранителни камери за видеонаблюдение на топ цени

IP камери за наблюдение и запис. Камери с аудио звук. Безжични WiFi камери. Водоустойчиви, влагоустойчиви, прахоустойчиви, вандалоустойчиви камери. Външни и вътрешни камери. Камери с дистанционно наблюдение, от цял сват. Камери за наблюдение през телефон (смартфон), таблет, компютър, лаптоп и др.

© Камера БГ | APN Vision Ltd.

camera-bg.com favicon

10 отзива за Охранителна IP Камера за Видеонаблюдение, FullHD 1080P, 2MP, Wi-Fi Безжична, слот за MicroSD Карта, ICSEE, H.265, Запис на Звук, Външна – 1203

 1. Симо Георгиев (потвърден клиент)

  поръчвам за 3 път тази камера.мн. съм доволен върши чудесна работа. използвам ги без интернет няма никакви проблеми

 2. Лилия Тодорова (потвърден клиент)

  Много съм доволна. Поръчах си две камери – за вътре и за вън и съм много доволна от качеството на картината и цветовете. Инсталира се за нула време.

 3. Йордан Николов (потвърден клиент)

  камерата работи добре вижда се хубаво и през нощта
  хареса ми че може да засича само хора

 4. Атанас Гатев (потвърден клиент)

  Много високо качество на картината и цветовете.Честно казано не очаквах.

 5. Григор Иванов (потвърден клиент)

  От началото имах проблем с WIFI но се оказа слаб сигнал от рутера на виваком. С един wifi-повторител сега еок. доволен съм от покупката

 6. Евгени Ризов (потвърден клиент)

  Камерата за сега работи много добре. При зимни условия, сняг и дъжд няма никакви проблеми.Записите от картата ги гледам през телефона. Много е удобно.

 7. Георги Станчев (потвърден клиент)

  много съм доволен от камерата. ползвам такава от 1 г. и няма никакви проблеми. поръчах си още 1.

 8. Дамян Русев (потвърден клиент)

  imah rezervi no kamerata e extra. vsi4ko koeto pishe e vqrno i raboti dobre

 9. Иван Илиев (потвърден клиент)

  Камерата е добра.Прави ясни видео записи дори през нощта.Избрах този модел защото има и звук и работи с ICSEE.

 10. Стоян Ангелов (потвърден клиент)

  Изненадан съм от картината и записа, очаквах по-ниско качество. Чува се и доста приличен звук, но по далеч от камерата отслабва, което може би е нормално. Доволен съм. За мен покрива всички критерии за охранителна камера.

Добавяне на отзив