Камера-БГ работи на преференциални условия с куриерска фирма Еконт Експрес!

Методите за доставка през сайта са 3:
– Еконт – до офис;
– Еконт – до адрес;
– Друго (ще уточня).
Ако сте избрали метод за доставка “Еконт – до офис”, ще трябва да отбележите в полето “Офис на Еконт” името и/или адреса на офиса на Еконт. Ако не го направите, доставката ще бъде извършена до централния офис на Еконт Експрес за съответното населено място. В този случай не е необходимо да въвеждате Вашия домашен адрес.
Ако сте избрали метод за доставка “Друго (ще уточня)”, ще трябва да отбележите в полето “Бележки към поръчката” Вашите указания към нас. Ако не го направите, доставката ще бъде извършена от куриерска фирма Еконт Експрес, до посочения от Вас адрес.

Цените за транспорт и доставка в рамките на България са както следва:
– За сума на поръчката до 150 лв:
   – с куриерска фирма Еконт Експрес, до офис на куриера – 4,50 лв;
   – с куриерска фирма Еконт Експрес, до адрес на клиента – 7,50 лв;
– За сума на поръчката над 150 лв: БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

– Доставките за страната, се осъществяват в рамките на 1 работен ден (24 часа след поръчката), ако са направени в работен ден – до 16:00 ч. Доставките на някои продукти се осъществяват в рамките на 1 до 8 работни дни, което ще бъде изрично отбелязано на страницата на продукта. При невъзможност за осъществяване на поръчката поради своевременно изчерпване на складовите наличности или по други причини, ще бъдете незабавно уведомени.
– Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, Камера-БГ се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. Камера-БГ не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
– Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на Камера-БГ. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, Камера-БГ не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. В случаите когато от Камера-БГ са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката Камера-БГ не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
– При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Камера-БГ се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
– Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, клиента може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.

Методите за плащане през сайта са 3:

1. Наложен платеж
Плащане в брой при доставка с куриер.

2. Банков превод
Плащане по банков път – извършвате плащането директно, чрез банковата Ви сметка.
Това можете да направите през сайта на Вашата банка (чрез Token или КЕП) или на място – в банковия клон!
(подробности за това как да осъществите банковия превод онлайн можете да получите от Вашия банков оператор)
След приключване на поръчката ще получите имейл с нашите банкови данни и уникален номер на поръчката:
Поръчка №XXX
Използвайте номера на поръчката като причина за плащането.
Може да плащате и в левовата равностойност на други валути!

3. Плащане с дебитна, кредитна карта или PayPal
Плащане чрез системата на PayPal.
От тук можете да платите бързо чрез данните, които са върху Вашата дебитна или кредитна карта.
След като приключите с поръчката ще бъдете прехвърлени към екрана „Pay with Debit or Credit card“ в PayPal от където можете да завършите плащането с данните от Вашата дебитна или кредитна карта.
Сумата автоматично ще бъде изчислена в Евро след като бъдете прехвърлени към сайта на PayPal (PayPal не работи с български левове).
Можете да платите и директно чрез PayPal акаунта си, ако имате такъв.
Платформата на PayPal е най-сигурното средство в Интернет за разплащане!